בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בשורת הקממבר של ואדי עארה

בשולי כפר הולדתו בוואדי עארה הקים שכיב מרעי מחלבה קטנה שמייצרת, לצד היוגורט והלבנה, גם גבינות מיושנות מחלב עזים וכבשים טרי

39תגובות

שבע בבוקר בחוות אלכרם שבכפר ערערה. חליבת הבוקר, שהחלה לפני שעתיים, הסתיימה זה מקרוב ושַכּיב מרעי מוסיף אנזים לגיבון לאמבטיה הצחורה של חלב הצאן ("אני זוכר בתור ילד את הדוד שלי מכין כאן בשטח גבינה למשפחה. הוא היה מרתיח חלב על המדורה, מוסיף לו כמה טיפות של שרף תאנים - האנזים של פעם - ומחכה לקרישת הגבן"). על השפתיים משוך חיוך כמעט תמידי, וזה אינו יורד גם במהלך עמל היום או הלילה. שכיב מרעי, קשה לטעות, הוא אדם שמח בחלקו, גם אם בשפה העברית מזכיר שמו הכתוב ביטוי קודר למדי. "אני אוהב את העבודה שלי",...

רוצים לקבל כל טור של רונית ורד ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו