בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מעדנייה יפואית שנולדה מקופסת עוגיות ומסעדה רוסית שמסתתרת בבת ים

בני משפחת סוכאר, מהמשפחות הוותיקות ביפו, מגישים מנות 
מבית אמא במעדנייה חדשה בעג'מי. בני משפחת גורלוב, שעלו מאוקראינה, מבשלים מנות מבית אמא במסעדה משפחתית בבת ים

3תגובות
מקרוטה תמרים שמכינות אום עלי ואחותה במעדנייה

את מסכת הבישולים ליום שישי מתחילה אום עלי, שחורת שיער ומהירה לחייך ולצחוק, בשעות אחר הצהריים של יום חמישי. מאז פתחו בנה עלי ובתה מאי מעדנייה בעג'מי שביפו היא נקראת לבשל לתוך הלילה בכל יום בשבוע, אבל ההכנות לשישי ארוכות ומורכבות מהרגיל. אום עלי מעמידה סיר של מלוחייה לבישול; מעסה כרעי עוף בתערובת של שמן זית, קינמון, פפריקה ואגוז מוסקט וממלאת אותן באורז מתובל בבהרט; מטגנת חצילים וקישואים למקלובה; ומתחילה ללוש כמויות ענק של שני סוגי בצק — לפטאייר ממולא בתרד בר ולספיחה עם בשר. מאי בתה, קצוצת שיער...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו