טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

הארץ מחבר אותך לכל מה שחשוב: מינוי לאתר ב-33 ש"ח לחודש  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הפרעה אכילה: מתי אוכל הופך לאמנות?

האמן שתיעד את כל מה שאכל במשך שנה, האמא שמבלה שעתיים ביום בהכנת סנדוויצ'ים והאשה שמכינה מיצגי פרלינים מרהיבים, אבל לא מוכרת אותם. אלה האנשים שיכולים ללמד אתכם על הקשר שבין אובססיות, אוכל ואמנות

תגובות
פריטים צבועים לבן כחלק ממשרשרת המזון של איתמר גלבוע
איתמר גלבוע

במשך שנה שלמה, מספטמבר 2008 עד ספטמבר 2009, תיעד איתמר גלבוע כל דבר מזון שנכנס לפיו. הרישום המדוקדק ביומן התבצע מדי לילה, או לכל המאוחר בבוקר שלמחרת. "תמיד עניין אותי לנסות להציג בחלל אחד צריכת מזון שנתית של בן אדם, והעניין שלי במזון גבר עם המעבר להולנד והשינויים בהרגלי התזונה שלי", אומר האמן הישראלי, בנה של הסופרת שולמית גלבוע, המתגורר ב–15 השנים האחרונות באמסטרדם. "היה לי רק חוק אחד — לא לעשות באותה שנה חישובים כוללים של מה אכלתי וכמה, כדי לא להשפיע על הרגלי הצריכה. פשוט רשמתי כל מה שאכלתי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות