בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יש עוד מה לחדש בבוקר שאחרי הסדר: המתכון האבוד של הקרפעל קיגל

עוד בבוקובינה היה הקרפעל קיגל - מגדל חביתיות ממולאות בקציפת אגוזים וקוניאק ואפויות בתנור - מאכל נדיר שנהגו לאכול רק בפסח. בישראל רק מעטים עוד מכינים אותו, אבל כמה שעות פנויות, 20 ביצים וכמה מילות חוכמה מויקה האופטמן - זה כמעט כל מה שצריך

28תגובות
קרפעל קיגל

אדום הוא הצבע השולט בסלון ביתם של ויקה ומשה האופטמן ברמת גן: בווילונות הלבנים־שקופים מנצים ניצני ורדים אדומים; ספות ומושבי כיסאות מרופדים בגוני השני; סידורי פרחים מפלסטיק נתונים באגרטלי זכוכית אדומה; ומהמסדרון המוביל לחדר האמבט מציץ חלוק בית אדום ומתחתיו נעלי בית אדומות. "הצבע האדום מחייך את הבית ואת החיים", אומרת ויקה האופטמן, שליפסטיק אדום בוהק משוח תמיד על שפתיה. בכל אחד מחדרי הבית שולטת קשת צבעים שונה — חדר האמבט הוא סימפוניה של ורוד־סגול, המטבח עוצב בשום שכל בגוני צהוב־ירוק — אבל פריטים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו