בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שפת המטבח התאילנדי עם הנומן אספלר

עממי או עילי, צפוני או דרומי — הישראלי שהפך את המטבח התאילנדי לאומנותו בא לארץ ללמד אתכם לבשל יותר מפאד תאי

תגובות
דג מטוגן בשמן עמוק עם כורכום טרי ופלפל שחור
הנומן אספלר

הנומן (איל) אספלר הוא רופא כירורג ישראלי לשעבר, שב–1988 עבר לחיות בתאילנד והפך שם למומחה בתחום המטבח המקומי ("עיקרי התחביר התאילנדי", מוסף "הארץ", אוקטובר 2014). ביוני הקרוב, 25 שנים לאחר שביקר בפעם האחרונה בישראל, יגיע הנומן לארץ כדי להעביר שני קורסים בנושא המטבח התאילנדי בדנון, בית ספר חדש לבישול שפתח השף מאיר דנון בנמל תל אביב. בשנה וחצי האחרונות העמיק אספלר את האחיזה בקרקע שרכש בצפון תאילנד (החווה היפהפייה עתידה בסופו של דבר להפוך לבית ספר לבישול בר־קיימא שיגדלו בו את המזון שיעלה על...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו