שפת המטבח התאילנדי עם הנומן אספלר

עממי או עילי, צפוני או דרומי — הישראלי שהפך את המטבח התאילנדי לאומנותו בא לארץ ללמד אתכם לבשל יותר מפאד תאי

רונית ורד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רונית ורד

הנומן (איל) אספלר הוא רופא כירורג ישראלי לשעבר, שב–1988 עבר לחיות בתאילנד והפך שם למומחה בתחום המטבח המקומי ("עיקרי התחביר התאילנדי", מוסף "הארץ", אוקטובר 2014). ביוני הקרוב, 25 שנים לאחר שביקר בפעם האחרונה בישראל, יגיע הנומן לארץ כדי להעביר שני קורסים בנושא המטבח התאילנדי בדנון, בית ספר חדש לבישול שפתח השף מאיר דנון בנמל תל אביב.

רונית ורד

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ