פרק מתוך ספר חדש |

על המרגרינה: איך המוצר הכי פרווה מלהיט יצרים כבר 150 שנה

לכבוד החג: פרק מספרה החדש של עיתונאית האוכל הוותיקה דליה למדני, העוסק בהשפעת חומרי גלם מוכרים על התרבות. ומה טוב יותר מלהתחיל מהקרבות השמנוניים בין החמאה למרגרינה, הנמשכים כבר 150 שנה

רונית ורד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רונית ורד

רונית ורד

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ