בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פרק מתוך ספר חדש

על המרגרינה: איך המוצר הכי פרווה מלהיט יצרים כבר 150 שנה

לכבוד החג: פרק מספרה החדש של עיתונאית האוכל הוותיקה דליה למדני, העוסק בהשפעת חומרי גלם מוכרים על התרבות. ומה טוב יותר מלהתחיל מהקרבות השמנוניים בין החמאה למרגרינה, הנמשכים כבר 150 שנה

23תגובות

שנתיים לאחר שהוציאה לאור ספר ראשון, "מסע מסביב לשולחן", שעסק בהיסטוריה ובתרבות קולינרית ("לא עוד ספר בישול", מוסף "הארץ", יוני 2014) מוציאה העיתונאית הוותיקה דליה למדני ספר נוסף שהיה גנוז במשך יותר מעשור בשולחנה. הספר הנוכחי ("מסע מסביב למזווה", הוצאת עולם חדש) עוסק בסיפורם של 20 מזונות, חומרי גלם מוכרים המצויים בימינו בכל בית, ובהשפעתם על עיצוב התרבות האנושית. לחם, חמאה, שום, קפה, עגבנייה, תירס, ביצה וזעפרן הם רק חלק מהמזונות הנמצאים במזווה הספרותי של למדני — לקטנית בלתי נלאית של אנקדוטות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו