בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קדחת הטחינה של ניו יורק

בחנות החדשה Seed + Mill בצ'לסי מרקט מחנכים את הקהל האמריקני להשתמש בטחינה

12תגובות
סיד אנד מיל - החנות בצ'לסי מרקט
סקוט מתיוס

סיד אנד מיל (Seed + Mill), חנות ניו־יורקית ראשונה המוקדשת כולה לטחינה ולמוצריה, נפתחה בצ'לסי מרקט לפני כשלושה חודשים. על דלפק החנות — מעוצבת כבית מרקחת לבן שרק פיסטוקים ירוקים או ניצני ורדים מיובשים בראש כיכרות חלבה עגולות מעניקים לו צבע — ניצבות שתי מכונות זעירות שמהן ניגרת טחינה חמה טרייה (החזות המודרנית של בתי הבד בזעיר אנפין מסתירה עיקרון מכני דומה לזה של אבני הריחיים המסורתיות). בחנות החדשה מוכרים שלושה סוגי טחינה (מלאה, רגילה וירוקה מתובלת), מבחר מיני חלבה וגם גלידת יוגורט עזים עם טחינה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו