בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מלצר, יש לי ג'וק במרק וזה בסדר

חרקים עתירי חלבון וקלים לגידול צפויים להיות חלק גדול מהתפריט של העתיד, אבל גורם הגועל הותיר אותם עד כה מחוץ לצלחות של תושבי המערב. האם מעבדת המזון הנורדי תשכנע אותם שיש חרקים בעלי "מרקם קראנצ'י, טעם אגוזי עמוק ואפטר טייסט שמזכיר אבוקדו בשל"?

10תגובות
צנצנות חרקים כחלק מהמחקר של מעבדת המזון הנורדי
כריס טוננסן

באחת הסצנות הנחרתות ביותר בזיכרון בסרט הדוקומנטרי "חרקים" (דנמרק 2016) מגיעים החוקר ג'וש אוונס והשף בן ריד לאוגנדה. יחד עם תושבים מקומיים הם יוצאים ללקט מזון ומגלים תלולית אדמה מתנשאת בצל עצי באובב ענקיים, למעשה מושבה שדרים בה בכפיפה אחת נמלים, טרמיטים ודבורי נמלים. כשהחבורה העליזה מתחילה לחפור את התלולית היא מגלה בתוך הבוץ את חלות הדבש. אורגיית הזלילה הפרועה המתרחשת בדקות שלאחר מכן כוללת לא רק נהרות של דבש ניגר, אלא גם סחיטת ואכילת זחלים שמנמנים שהתפטמו באמברוסיה האלוהית. "הם כל כך טעימים",...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו