בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"פטכואיס, אל תשכח את התורמוס והחומוס. נשיקות"

סיור אמנות קולינרית במטרופוליטן ופפירוס זעיר, שהתגלה כרשימת קניות ממצרים של המאה השלישית, עוררו בנו רצון עז לבשל ארוחה מהמצרכים המוזכרים בו. יצא מזה עוף צלוי בדֶפרוטוּם ומחקר על תכולת המזווה הביתי של בני התקופה

4תגובות
הסעודה על פי הרקלידס: תבשיל קטניות, עוץ צלוי ולחם סיליגו
דן פרץ / סטיילינג: נורית קריב

אנגליס ננוס מדלג בקלילות במעלה גרם המדרגות המפורסמות של מוזיאון המטרופוליטן בניו יורק. משתתפי הסיור בהדרכתו כבר ממתינים סמוך לפסל פרעה שבאולם הכניסה, הזמן קצר ורשימת היצירות בתפריט סיור האמנות הקולינרית ארוכה. המוזיאון האמריקאי המפורסם, שנפתח בשנת 1872 ומכיל יותר משני מיליון מוצגים, מלא וגדוש ביצירות אמנות שמזון משמש בהן מוטיב או מקור השראה וביצירות של אומנות שימושית שהיו פעם חלק מטקסי האכילה והתזונה של חברות אנושיות ברחבי העולם. ננוס, יליד העיר דרמה שבצפון־מזרח יוון ומי שנראה כאילו נטל את כל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו