בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עונתו הקצרה, המתוקה והמכתימה של התות השאמי

מעטים הם האנשים המסוגלים שלא לאכול את התות השאמי היישר מן העץ בעונתו הקצרה. עבור אלו שמצליחים להגיע איתו עד המטבח, יש גם מתכון

10תגובות
תות שאמי
דן פרץ

הגברת רון עוטה חולצת עבודה מהוהה ומוכתמת מעל בגדי היום־יום. "את כתמי התות אפשר להוריד רק במספריים", היא חוזרת על מנטרה שהורישה לה אמה והפכה לחלק מזיכרון ילדות מתוק, ויוצאת לחצר לטקס היומי של קטיף התות השאמי. מי שהתמזל מזלו לחיות בקירבת עץ תות מכיר היטב את הריטואל: הפירות לא מבשילים בבת אחת, כל יום מגיעים יהלומי תותים זעירים אחרים לפרקם ומחליפים את צבעם מאדום לארגמן־שחור, ולכן יוצאים מדי ערב או בוקר אל העץ כדי ללקט ולאכול תותים בשלים. יד אחת אוחזת בקערה, השנייה קוטפת ומגישה תותים דווקא אל הפה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו