בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הסודות הקולינריים של כפרי הדרוזים בצפון

בועז פלד, שף של מסעדות תל־אביביות נחשבות, עבר לרמת הגולן כדי ללקט חומרי גלם מהטבע, לבשל ארוחות בשטח ולהכיר ארץ סְפָר לא נודעת של מנהגים מימים עברו

12תגובות
פירות וירקות נצלים במדורה
דן פרץ

"אני נולדתי מאושר. אני כל הזמן מאושר, זו הבעיה שלי בחיים", מסביר סמי סובאח ללקוחות החדשים שפוסעים לחנותו. הקצב החייכן, משרקק לעצמו בהנאה או שר מלוא הגרון, חוגר סינר דמוי עור חום ונכנס אל המקרר כדי להביא נתחי בשר טריים. ליד הדלפק שבירכתי האטליז ממתינים לתורם בסבלנות, או מתוך השלמה עם הגורל, לקוחות ותיקים. מי שקונה דרך קבע באטליז הכפרי, השוכן בבוקעתא שבצפון רמת הגולן, יודע שקניית בשר אצל סמי היא טקס האורך לפחות שעה. לסמי לא קופצים להרף עין כדי לקנות בשר וללכת. אצל סמי מתלבטים במשך שעה ארוכה על...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו