הפודינג הבריטי: היסטוריה מתוקה ומתכון

ספר חדש ומרטיט של צעירה בלגית שהתאהבה בממלכה הבריטית מנפץ שתי הנחות יסוד מוטעות: פודינג הוא תמיד מתוק והאוכל האנגלי תמיד היה רע

רונית ורד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רונית ורד

האשה ששמה לה למטרה להשיב את תהילתו האבודה של הפודינג האנגלי היא בכלל בלגית. רגולה איז'בן, ילידת 1983, גדלה באנטוורפן להורים ממוצא פלמי. מקורו של השם יוצא הדופן שהעניקו לה הוריה — היא היחידה הנושאת אותו בארץ הולדתה — בקדושה רגולה, שהוצאה להורג בעוון מינות והפכה לפטרונית העיר ציריך. הפעוטה בעלת השם המפואר, כבודן של קדושות שווייצריות שנשאו את ראשן במו ידיהן לקברן במקומו מונח, התאהבה כבר בגיל חמש בתרבות האנגלית.

רונית ורד

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ