בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הפודינג הבריטי: היסטוריה מתוקה ומתכון

ספר חדש ומרטיט של צעירה בלגית שהתאהבה בממלכה הבריטית מנפץ שתי הנחות יסוד מוטעות: פודינג הוא תמיד מתוק והאוכל האנגלי תמיד היה רע

11תגובות
פודינג כרוב
Regula Ysewijn

האשה ששמה לה למטרה להשיב את תהילתו האבודה של הפודינג האנגלי היא בכלל בלגית. רגולה איז'בן, ילידת 1983, גדלה באנטוורפן להורים ממוצא פלמי. מקורו של השם יוצא הדופן שהעניקו לה הוריה — היא היחידה הנושאת אותו בארץ הולדתה — בקדושה רגולה, שהוצאה להורג בעוון מינות והפכה לפטרונית העיר ציריך. הפעוטה בעלת השם המפואר, כבודן של קדושות שווייצריות שנשאו את ראשן במו ידיהן לקברן במקומו מונח, התאהבה כבר בגיל חמש בתרבות האנגלית. "אהבתי את אנגליה עוד לפני שידעתי מהי המילה אהבה", אומרת איז'בן. "מגיל צעיר לקחו אותי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו