שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

הפודינג הבריטי: היסטוריה מתוקה ומתכון

ספר חדש ומרטיט של צעירה בלגית שהתאהבה בממלכה הבריטית מנפץ שתי הנחות יסוד מוטעות: פודינג הוא תמיד מתוק והאוכל האנגלי תמיד היה רע

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רונית ורד

האשה ששמה לה למטרה להשיב את תהילתו האבודה של הפודינג האנגלי היא בכלל בלגית. רגולה איז'בן, ילידת 1983, גדלה באנטוורפן להורים ממוצא פלמי. מקורו של השם יוצא הדופן שהעניקו לה הוריה — היא היחידה הנושאת אותו בארץ הולדתה — בקדושה רגולה, שהוצאה להורג בעוון מינות והפכה לפטרונית העיר ציריך. הפעוטה בעלת השם המפואר, כבודן של קדושות שווייצריות שנשאו את ראשן במו ידיהן לקברן במקומו מונח, התאהבה כבר בגיל חמש בתרבות האנגלית.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ