בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למה המין האנושי נרתע מאכילת דם וכליות, אבל לא מביצים?

רשמים מהכנס האוקספורדי למזון ולבישול שהוקדש השנה לחלקי פנים

61תגובות

צבא המלצרים, לבוש שחור־לבן ונושא בידיו מגשים, הניח לפני מאות הסועדים שהסבו לשולחנות אבירים ארוכים את המנה הראשונה: ביצת שליו, צהובת חלמון זעיר, מבושלת בציר אלוהי של רגלי חזירים ובייקון. אחר כך הגיעו רצועות קיבה פריכות מטוגנות בשמן עמוק; כליות בנוסח השטן מוגשות על טוסט, קלאסיקה אנגלית שלא נס ליחה; לבבות שור עם סלק ואגוזים כבושים; ולשונות שור ברוטב צלפים וגזרים שלמי בלורית. הסימפוזיום האוקספורדי למזון ולבישול נפתח השנה במשתה חלקי פנים של השף פרגוס הנדרסון (סיינט ג'ון). השף האנגלי — המזוהה עם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו