בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הסנדוויצ'ים ששווה לנסוע בשבילם לעכו

שני השפים הצעירים שפתחו לפני כמה שנים את סבידה העכואית מגישים בבית האוכל החדש שלהם כריכים המבוססים על תוצרת השוק המקומי

17תגובות
כריך סלט עוף בקארי
דן פרץ

סמיר אבו עלי מוכר פירות בעונתם. בעולם שכמעט ניטלו ממנו סממני עונתיות יכול אדם לעקוב אחר מחזור הפירות בדוכן המאולתר שבכניסה לשוק עכו כדי להיזכר בסדרי בראשית: בסתיו מונחים עליו רימונים; בשלהי הקיץ תאנים מזנים מקומיים; ועכשיו תורו של הסברס. על ארגז עץ הפוך המשמש כשולחן ניצבת קערת פלסטיק כחולה, מלאה בגושי קרח ובפירות צבר שבשרם לבן־צהבהב, כתום עז (זני הבלדי הנקטפים בשטחי הפרא האחרונים שסביב לעיר) או אדום ("אלה מגיעים מהמושבים"). העסקים נדמים טובים למדי, גם אם ביום חול של אמצע השבוע אין רבים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו