הסנדוויצ'ים ששווה לנסוע בשבילם לעכו

שני השפים הצעירים שפתחו לפני כמה שנים את סבידה העכואית מגישים בבית האוכל החדש שלהם כריכים המבוססים על תוצרת השוק המקומי

רונית ורד
צילום: דן פרץ
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רונית ורד
צילום: דן פרץ

סמיר אבו עלי מוכר פירות בעונתם. בעולם שכמעט ניטלו ממנו סממני עונתיות יכול אדם לעקוב אחר מחזור הפירות בדוכן המאולתר שבכניסה לשוק עכו כדי להיזכר בסדרי בראשית: בסתיו מונחים עליו רימונים; בשלהי הקיץ תאנים מזנים מקומיים; ועכשיו תורו של הסברס. על ארגז עץ הפוך המשמש כשולחן ניצבת קערת פלסטיק כחולה, מלאה בגושי קרח ובפירות צבר שבשרם לבן־צהבהב, כתום עז (זני הבלדי הנקטפים בשטחי הפרא האחרונים שסביב לעיר) או אדום ("אלה מגיעים מהמושבים").

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ