בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אביר פולני מבשל תרנגולות בתירוש ומקונן על החיים

חיליק גורפינקל רצה לשתות יין ולאכול בף בורגיניון, אבל היה קיץ, אז הוא החליט להעביר בינתיים סדנה לבישול בתירוש

21תגובות
סלמון בתירוש אדום
דן פרץ / סטיילינג: נורית קריב

"בטח שמעתם גם אתם שצריכים לתחוב אצבע בבשרו של הדג, ולהסתכל ישר בעיניו כדי לבדוק את מידת הטריות", אומר חיליק גורפינקל למשתתפי סדנת הבישול שנערכה לפני כחודש במטבח המבנה החדש של יקב קסטל בפאתי מושב יד השמונה. "הכל שטויות. אתם צריכים להסתכל בעיניו של מוכר הדגים ולשוות לעצמכם מבט כנוע ומתחנן. אם תעשו את זה עשרות פעמים אולי בסוף הוא לא ידפוק אתכם. אבל תקפידו לקנות אצל מוכר דגים שדופק את כולם. מוכר דגים שלא דופק אנשים זה לא נחשב. ואל תצביעו על דגים ותדקרו אותם עם האצבע כדי לשוות לעצמכם ארשת של מומחים,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו