אביר פולני מבשל תרנגולות בתירוש ומקונן על החיים

חיליק גורפינקל רצה לשתות יין ולאכול בף בורגיניון, אבל היה קיץ, אז הוא החליט להעביר בינתיים סדנה לבישול בתירוש

רונית ורד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רונית ורד

"בטח שמעתם גם אתם שצריכים לתחוב אצבע בבשרו של הדג, ולהסתכל ישר בעיניו כדי לבדוק את מידת הטריות", אומר חיליק גורפינקל למשתתפי סדנת הבישול שנערכה לפני כחודש במטבח המבנה החדש של יקב קסטל בפאתי מושב יד השמונה. "הכל שטויות. אתם צריכים להסתכל בעיניו של מוכר הדגים ולשוות לעצמכם מבט כנוע ומתחנן. אם תעשו את זה עשרות פעמים אולי בסוף הוא לא ידפוק אתכם. אבל תקפידו לקנות אצל מוכר דגים שדופק את כולם. מוכר דגים שלא דופק אנשים זה לא נחשב. ואל תצביעו על דגים ותדקרו אותם עם האצבע כדי לשוות לעצמכם ארשת של מומחים, אתם רק מעצבנים את המוכר ואפילו את הדג המת. צריך להיות שקט וכנוע, זו הטקטיקה היחידה שתעזור לכם בסופו של דבר לשים את ידכם על דגים טובים".

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ