הג'ין שצמח ממגדיר צמחי ארץ ישראל

גרגירי ערער מהר מירון, עלי אלת המסטיק, גזר בר וקליפות אתרוגים הם רק חלק מרשימת המרכיבים הבוטניים בג'ין הגלילי של יובל ג'וב הרגיל, שתהליך פיתוחו ארך ארבע שנים

רונית ורד
צילום: דן פרץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רונית ורד
צילום: דן פרץ

יובל ג'וב הרגיל, מזקק ובעלים של מזקקת יוליוס שבגליל המערבי, ממולל בידיו ענף של ארז הלבנון ושואף בתאווה את הניחוח הטרי העולה מהמחטים הירוקות־כסופות. "זה בדיוק הריח שרציתי שיהיה לג'ין שלי", אומר המזקק העבדקן, "ריח שמזכיר הליכה בחורש ים תיכוני בחורף, כשהעולם סביב רטוב ורענן, וכשאתה דורך על עשבים ומחטים מתפשט מסביב ניחוח שרפים עשבוני, שמקורו בשמנים האתריים שיוצאים מהם".

תגובות