האופה שעושה בית ספר לאופים

בבניין כמעט נטוש באבו גוש יוצר אנומראל רותם עוגן לחמים בלתי נשכחים. האיש שמלמד אפייה מאמין שלאופה הקהילתי יש תפקיד חשוב ושיש לנגוס בנתח השוק של המאפיות הגדולות

רונית ורד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רונית ורד

רונית ורד

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ