בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

גבינות, לחם ושמן זית - מתחם האוכל הארטיזנלי של יודפת

ביודפת, יישוב קטן בלב יער בגליל התחתון, התבססה מסורת של אוכל טוב שמכינים לבד. מתחם חדש של חנויות ובתי מלאכה מציע לחם, גבינות, שמן זית ושאר מעדנים מקומיים

13תגובות
גבינות עזים אורגניות
דן פרץ

הכנת סנדוויץ' טוב היא אומנות שספק אם זכתה בכבוד הראוי לה. כל פעולה הנעשית במטבח — שילוב טעמים ומרקמים של חומרי גלם שונים — מצריכה איזון עדין, אלא שבסנדוויץ' נמדדת המלאכה בהרף עין של נגיסה אחת שבה אמורים המרכיבים להתלכד בהרמוניה. שכבה דקה או עבה מדי של חמאה; מינון החמוצים ומיקום נכון שלהם בכריך; היחס בין חומר הגלם העיקרי לתוספות; או בחירה שגויה, רחמנא ליצלן, של סוג הלחם — כל אלו הן החלטות הרות גורל שיש לתת עליהן את הדעת. אביטל שדות, המכונה בפי כל טוטסי ("אין אדם שגדל ביודפת ואין לו כינוי חיבה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו