בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למה לפתוח שוקי אוכל מצועצעים ומזוייפים במקום לשפץ מקוריים וטובים?

ההתעוררות של שוק תלפיות החיפאי כוללת לא רק מסעדות, מאפיות ומבשלות בירה חדשות, אלא גם ניסיונות למשוך את באי השוק הוותיקים לאירועים של אוכל ואמנות

16תגובות
דוכן הירקות של וואסים עוטמן. רימונים, ערמונים, קיווי ואננס לצד עולש וחובזה
דן פרץ

רחמים קהלני, כסוף שיער ושפם וידוע גם בכינוי אבו קסיס, מתחמם בעצלתיים בשמש חורפית זהובה. בימים נאים מוצב כיסא הפלסטיק הלבן שלו בשולי הכביש ליד אוטו־העשבים — מכונית מסחרית לבנה ועמוסה בעשבי תיבול ירוקים — ומול הבסטה המשפחתית שבכיכר שוק תלפיות. הדוכן, שמנהלים היום שני בניו, נבנה סביב גזעו העבות של עץ אקליפטוס נישא צמרת. "זה הגביר של השוק", מעיד עליו בחיבה אחד מסוחרי הבסטות השכנות ברחבה החיצונית של השוק. הגביר, הנמנה עם ותיקי המקום, החל לעבוד עם אמו בשוק בשנת 1955, ומקורם של עשבי התיבול, כאז כן...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו