למה לפתוח שוקי אוכל מצועצעים ומזוייפים במקום לשפץ מקוריים וטובים?

ההתעוררות של שוק תלפיות החיפאי כוללת לא רק מסעדות, מאפיות ומבשלות בירה חדשות, אלא גם ניסיונות למשוך את באי השוק הוותיקים לאירועים של אוכל ואמנות

רונית ורד
צילום: דן פרץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רונית ורד
צילום: דן פרץ

רונית ורד

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ