בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האופה הטורקייה שמכינה את אחד ממאכלי התאווה הנחשקים בעולם

דילק בהג'י נולדה בצ'ורום, למדה באיזמיר וכעת היא מכינה בתל אביב בורקסים שאפילו המראה שלהם יכול להעביר אדם על דעתו

42תגובות
סו-בורק גבינה ותרד מעשה ידי דילק
דן פרץ

שישה ימים בשבוע משכימה דילק בהג'י בארבע לפנות בוקר. חנות המאפים שלה, צבועה לבן בוהק ומקושטת בצמחי פלסטיק ירוקים ובקנקני תה מסורתיים, נפתחת בשש בבוקר. את הבצק עליה להכין לפחות שעתיים לפני כן. כשמגיעים ראשוני הלקוחות אל החנות הזעירה, שתנור ביתי גדול ניצב בירכתיה, יש כבר פואצ'ה — לחמניות גבינה אלוהיות — ולפחות מגש אחד של מיני הבורק השונים: שבלולי שכבות דקיקות של בצק יופקה פריך במילוי גבינה, גבינה ותרד או תפוחי אדמה ובשר; או גולת הכותרת — סו־בורק, בורקס שעלי היופקה העבים יותר שלו מבושלים במים ואז...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו