בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מהגג לפה: האיכרים שמביאים ירקות טריים לעיר העסוקה

בריגדה של איכרים עירוניים מאפשרת לתושבי תל אביב להרגיש כמו בשוק פריזאי - וממלאת מדי בוקר דוכני אמון בירקות טריים, היישר מגינת הירק של דיזנגוף סנטר

9תגובות
חממת "ירוק בעיר" על גג דיזנגוף סנטר
דן פרץ

בשעה עשר בבוקר, אחרי קרוב לארבע שעות עבודה בגן הירק, נוטלים החקלאים יבול טרי שנקטף עם שחר — חסה ירוקה ואדומה, סלרי, תרד ובצל ירוק — ויורדים מגג הבניין אל המרכז המסחרי כדי להציע את מרכולתם. בריגדת האיכרים — מנדי פאלק, שקד גולן וניב ממן — שועטת בזריזות דרך גשרים מקורים, דרגנועים וגרמי מדרגות, ובידם ארגזי עלים ירוקים ודליי מים. בכל אחד משלושת דוכני הממכר הזעירים, שצצו לאחרונה בנקודות שונות ברחבי דיזנגוף סנטר, הם משתהים כדי לסדר את התוצרת. יומו של החקלאי לחוץ וקדחתני, אבל את הצרורות מסדרים בקפידה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו