בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האב ובנו שמחזירים לפיתה את כבודה האבוד

עם טחנת קמח כמו באגדות, בסאם ומוחמד קאדרי מכינים בנחף כמה מסוגי המאפים הטובים ביותר שתטעמו

17תגובות
מנקיש לבנה וזעתר
דן פרץ

תושבת ראמה נכנסת לטחנת הקמח בנחף ובידיה שקית חיטה ירוקה קלויה. מבסאם קאדרי, טוחן הכפר הסמוך, היא מבקשת לטחון את החיטה הירוקה גס. "למנסף של כבש ופריקה", היא מסבירה, ועל פני שניהם — הטוחן ולקוחתו — מתפשט מבט חולמני, השמור למי שמדמיין את טעמו של מעדן אהוב. "לפני שהגיע האורז היתה לנו רק החיטה. תבשילים מסורתיים כמו מנסף הכינו עם פריקה ובורגול", מסביר הטוחן. כשהוא מסיים לטחון את הפריקה מבקשת הטבחית ארבעה קילוגרם קמח מלא להכנת פטאייר. הימים הם ימי שלהי החורף, עונתם הגדולה של צמחי הבר למאכל, ולפיכך גם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו