סיפור החמצה טוב מהחיים

התסריטאית נעה ברמן הרצברג, מחמיצה סדרתית עם אובססיה לכבישה, מכנסת אנשים סביב שולחן אוכל ומעניקה להם חמוצים בתמורה לסיפורים

רונית ורד
צילום: דן פרץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים9
רונית ורד
צילום: דן פרץ

תריסר המוזמנים התכנסו סביב שולחן המטבח בדירה התל־אביבית שבקומה השלישית. את המבוכה הראשונית — רוב הנוכחים לא פגשו מעולם איש את רעהו — מפיגים בעזרת צ'ייסרים של וודקה ובדיחות קרש על החמצה, הנושא הנבחר של הערב (השפה העברית — שאינה מפרידה בין החמצה ממשית, שימור מזון בחומץ, לבין תחושת החמצה מטפיזית — מספקת אינספור ביטויים וחידודי לשון להשתעשע בהם. תענוג. נסו והיווכחו. אל תהיו חמוצים).

רונית ורד

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ