בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

טבע דומם עם גפילטע: ארבע המלצות דפדוף לפסח

סגירתו של מגזין האוכל המהולל "לאקי פיץ'" מעוררת מחשבות נוגות על עתיד כתבי העת המקצועיים. אך ארבעה פרסומים חדשים — שלושה מגזינים וספר — מוכיחים שלגרגרנים חובבי הדפוס יש עוד תקווה

תגובות
דימוי של גפליטע משתזפים על חוף הים

שימור כאקט של חרדה "בישול — מיומנות השליטה באש — נחשב לעתים תכופות לגורם שפיתה אותנו לרדת מהעצים והפך אותנו לבני אנוש. אבל יש מיומנות נוספת שאל לנו לשכוח: שימור. ירקות ופירות טריים נרקבים; דגים ובשר רוחשים תולעים תוך זמן קצר. לרובנו, ולאורך כל ההיסטוריה האנושית, היה הרעב איום ממשי. כפי שכתב הסוציולוג האיטלקי, 'שימור הוא חרדה בצורתה הטהורה ביותר'. באמצעות שימור אנחנו קוראים תיגר על הרעב" (דארה גולדשטיין, עורכת המגזין "Cured" בהקדמה לגיליון הראשון). "Lucky Peach" (לאקי פיץ') מגזין האוכל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו