ארבעה דורות של גבינה מקומית טובה

בעידן שבו מרבית מוצרי החלב בישראל מוכנים מחלב בקר תעשייתי, בני משפחת שיתווי — דור רביעי לרועים ולגבנים מהגליל — ממשיכים לייצר גבינות צאן מסורתיות

רונית ורד
צילום: דן פרץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רונית ורד
צילום: דן פרץ

רונית ורד

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ