בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האשה שנטשה את כיסא הפסיכולוג לטובת חמאת שומשום

במפעל הטחינה הקטן של מיכל מלמד משנעים שומשום באופן ידני וחולמים לייצר טחינה כמו פעם, בתהליכים אטיים במיוחד

24תגובות

ארבעה־עשר יום חלפו מאז באו גרגירי שומשום אל קרביה של המטחנה הניצבת באחד מחדרי המפעל הזעיר שבעמק האלה. "היא התגעגעה לשומשום", אומרת מיכל מלמד בחיבה על בת טיפוחיה המכנית, שהושבתה בגלל מחסור זמני בשומשום איכותי מיובא מאזור חומרה שבאתיופיה. "היבואן שלח לנו שומשום אחר, גם הוא מאתיופיה, אבל האיכות היתה נמוכה וטעמה הסופי של הטחינה יצא שונה לחלוטין מהמוצר הרגיל שלנו, אז בלית ברירה הפסקנו לייצר לשבועיים". ביום שבו מתחדש תהליך הייצור מתפשט בחדר ניחוח אגוזי מוכר של גרגירי שומשום הנכתשים למחית. מלמד...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו