הכל שפיט, חוץ מהסביח של עובד

האם הגנה משפטית על מתכונים ומנות יכולה להציל את המסעדות הישראליות מעשרות תפריטים משוכפלים ומשעממים? ספר חדש סוקר את הקשר הרגיש שבין משפט לאוכל

רונית ורד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רונית ורד

רונית ורד

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ