בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הכל שפיט, חוץ מהסביח של עובד

האם הגנה משפטית על מתכונים ומנות יכולה להציל את המסעדות הישראליות מעשרות תפריטים משוכפלים ומשעממים? ספר חדש סוקר את הקשר הרגיש שבין משפט לאוכל

48תגובות

בארבע אחרי הצהריים, קצת אחרי דעיכתו של גל הסועדים, נוצר שוב תור צפוף בסביח של עובד בגבעתיים. הצרכנים, רעבים לאחת ממנות הסביח המפורסמות בישראל, מתקבצים מול הדלפק — אבל פיתות חמות אין. "פלונטר, רבותי, יש לנו פלונטר. יום רביעי, כמו יום שני, מועד לפורענות", מכריז עובד דניאל, האיש שמשדר כל רגע בחייו משל היה פרשן כדורגל בעיצומו של מהלך דרמטי, ופונה בשידור ישיר אל המטבח בדרישה לאספקה שוטפת של אבני היסוד. כשפלטת החומרים מתמלאת לשביעות רצונו הוא פוער את לוע הפיתה ומתחיל למלא אותה בטחינה, ביצה קשה,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו