הקיץ הזה תאכלו לבן: ארבעה מתכוני קישק מרעננים

אורח החיים המודרני מפתה אותנו להשתמש ביוגורט ובגבינה תעשייתיים, אבל אלה אינם מתקרבים בטעמם לאבן הבסיס החלבית של המטבח המקומי

רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב
רונית ורד
צילום: דן פרץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב
רונית ורד
צילום: דן פרץ
רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב

רונית ורד

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ