החיים ב–400 מעלות: חזרתו של האופה החקלאי

חגי בן יהודה, דור חמישי לאופים ממזרח אירופה שהעדיפו את פתח תקוה על פני ניו יורק, מנסה לגדל חיטה מסורתית, ומתעקש עדיין לאפות לחמים בתנור עצים

רונית ורד
צילום: דן פרץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רונית ורד
צילום: דן פרץ

רונית ורד

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ