המוזג שמקים לתחייה את מסורת הגזוז של תל אביב

בקיוסק של בני בריגה בשוק לוינסקי מוגשים משקאות תוססים כמיטב המסורת של העיר העברית הראשונה. את מקומם של הסירופים הצבעוניים המלאכותיים תופסים אצלו פרחים, תמציות פירות אורגניים ועשבי תבלין

רונית ורד
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רונית ורד
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב

רונית ורד

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ