טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תמרים, פקאן ותפוחים: מתכונים מתוקים לשנה החדשה

הקונדיטורית טינה מרטינוב מכינה עוגות ועוגיות מחומרי גלם מקומיים ופשוטים לסוף הקיץ

תגובות
עוגיות פקאן
דן פרץ / כלים: סטודיו 1220 - ליאור שחר, הדפס אינדיגו: סטודיו aya - אילת יונטף

בתחילת הקיץ הגישה טינה מרטינוב, קונדיטורית המסעדות "דוק" ו"האחים", טארטים של משמשי בלדי וקרם שקדים, ומרנגים עם סורבה נקטרינה וקומפוט אפרסקים וזוטה לבנה. בשלהי הקיץ תפסו את מקומם טארטים של ליים, פודינג תמרים וקראמבלים של תאנים אדומות ושחורות. השבועות האחרונים מוקדשים לשימור קדחתני של אחרוני פירות הקיץ מחוץ לעונתם. מזווה המסעדות התל־אביביות התמלא במיני ריבות, סורבטים וקונפיטורות, והאובססיה החדשה של הקונדיטורית הצעירה היא הכנה ביתית של מיני חומצי פירות, בהם חומץ תאנים, סברס, פטל ואגוז...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות