תמרים, פקאן ותפוחים: מתכונים מתוקים לשנה החדשה

הקונדיטורית טינה מרטינוב מכינה עוגות ועוגיות מחומרי גלם מקומיים ופשוטים לסוף הקיץ

רונית ורד
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב
רונית ורד
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב

בתחילת הקיץ הגישה טינה מרטינוב, קונדיטורית המסעדות "דוק" ו"האחים", טארטים של משמשי בלדי וקרם שקדים, ומרנגים עם סורבה נקטרינה וקומפוט אפרסקים וזוטה לבנה. בשלהי הקיץ תפסו את מקומם טארטים של ליים, פודינג תמרים וקראמבלים של תאנים אדומות ושחורות. השבועות האחרונים מוקדשים לשימור קדחתני של אחרוני פירות הקיץ מחוץ לעונתם. מזווה המסעדות התל־אביביות התמלא במיני ריבות, סורבטים וקונפיטורות, והאובססיה החדשה של הקונדיטורית הצעירה היא הכנה ביתית של מיני חומצי פירות, בהם חומץ תאנים, סברס, פטל ואגוז פקאן.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ