בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך מכניסים חצי טון תפוחים לפיאסטה 98'?

חמוטל בלייר ותומר צור מייצרים סיידר ומיצים טבעיים מפירות איכותיים שנשרו בקטיף, ומפירות שלא עברו את מבחני היופי של רשתות השיווק

17תגובות
חמוטל ותומר מובילים תפוחים
דן פרץ

שעת בוקר מוקדמת באחד ממטעי התפוחים הוותיקים של קיבוץ צה בפרוזדור ירושלים. שטחי הבר הגובלים במטע — שהיו פעם שדות מעובדים של חקלאות מסורתית — נדמים למדפיו העמוסים של מזווה שמציעה הצמחייה כמעט ללא דורש: סמוך לחורבות הכפר הערבי סובא דולקים באדום פירותיו של אוג הבורסקאים, שמהם מכינים את תבלין הסומאק; שיחי צבר קוצניים, עמוסי פירות סברס כתומים ובשלים; בין ענפיהם הירוקים של עצי התאנה מציצות תאנים שחורות; ובשולי הדרכים הלא־סלולות מתנשאות תפרחות צהובות של שומר. עצי התפוח, מכוסים קאולין, מינרל המיועד...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו