מר הוא טעם החיים: חגיגות האוקטוברפסט במבשלת טייבה

לכמה רגעים נעימים, ובעיקר בזכות הבירה הטובה והאוכל, הופך העולם שחולקים ישראלים ופלסטינים למקום שראוי לחיות בו

רונית ורד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רונית ורד

"ברוכה הבאה למשפחה", מכריז בשפה האנגלית שלט חוצות ענק שנתלה בחצר מבשלת הבירה טייבה, סמוך לרמאללה. החברה החדשה במשפחה — אחות לבירת הגולדן המקורית, לאמבר ולבירת החיטה הלא מסוננת — היא בירה נהדרת בסגנון IPA. שמש ים־תיכונית מסמאת מכאיבה לעיניהם של המבקרים במקום בצהרי ספטמבר חם — גם הגבעות החשופות סביב טרם התכסו במרבד צמיחה של חורף — אבל בצילום הפרסומת ניצבת החברה החדשה, מוארת באור רך ופסטורלי של עולמות אחרים, על רקע אחו ירוק ותפרחות ענוגות של צמח הכשות.

רונית ורד

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ