שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

מר הוא טעם החיים: חגיגות האוקטוברפסט במבשלת טייבה

לכמה רגעים נעימים, ובעיקר בזכות הבירה הטובה והאוכל, הופך העולם שחולקים ישראלים ופלסטינים למקום שראוי לחיות בו

רונית ורד
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רונית ורד

"ברוכה הבאה למשפחה", מכריז בשפה האנגלית שלט חוצות ענק שנתלה בחצר מבשלת הבירה טייבה, סמוך לרמאללה. החברה החדשה במשפחה — אחות לבירת הגולדן המקורית, לאמבר ולבירת החיטה הלא מסוננת — היא בירה נהדרת בסגנון IPA. שמש ים־תיכונית מסמאת מכאיבה לעיניהם של המבקרים במקום בצהרי ספטמבר חם — גם הגבעות החשופות סביב טרם התכסו במרבד צמיחה של חורף — אבל בצילום הפרסומת ניצבת החברה החדשה, מוארת באור רך ופסטורלי של עולמות אחרים, על רקע אחו ירוק ותפרחות ענוגות של צמח הכשות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ