באמריקה ייסדנו את המטבח הישראלי

שפים, היסטוריונים ואנתרופולוגים התקבצו בוושינגטון לכנס שהוקדש כולו למטבח הישראלי, ולאופן שבו הוא משתקף מעבר לים

רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב
רונית ורד
צילום: דן פרץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב
רונית ורד
צילום: דן פרץ
רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב

רונית ורד

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ