בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

באמריקה ייסדנו את המטבח הישראלי

שפים, היסטוריונים ואנתרופולוגים התקבצו בוושינגטון לכנס שהוקדש כולו למטבח הישראלי, ולאופן שבו הוא משתקף מעבר לים

10תגובות
חציל בטחינה
דן פרץ

עגבניית השרי אינה המצאה ישראלית. זו לא הפעם הראשונה שבה העובדה הזאת נאמרת קבל עם ועדה, אבל מכיוון שסביר להניח שגם הטקסט הזה לא יסייע לשרש את הטענה ההפוכה, שהפכה לפופולרית בקרב חלקים נרחבים בציבור, הרשו לי לחזור ולומר שוב: עובדה לא נכונה: עגבניית השרי היא המצאה ישראלית. עובדה נכונה: חוקרים ישראלים טיפחו זנים מודרניים של עגבניות שרי שאיפשרו, בשנות ה–80 של המאה ה–20, להפוך עגבניות מיניאטוריות, עד אז גידול זניח ששימש בעיקר לקישוט מזון, למוצר מסחרי נפוץ בכל רחבי העולם, בעיקר בזכות היכולת להפוך את...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו