טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תחיית הלשון: שובו של השוקולד הכי נוסטלגי שיש

איקה כהן מכינה בתל אביב פרלינים שזוכים להצלחה בעולם כולו. לאחרונה החלה לייצר גרסה מודרנית וטעימה של הממתק שכולנו זוכרים מהילדות: לשונות חתול

6תגובות
לשונות חתול של איקה כהן
דן פרץ

"אני זוכרת את עצמי כילדה, עומדת בסופרמרקט ומסתכלת בהשתוקקות באריזת השוקולד עם ציורי החתול", אומרת השוקולטיירית איקה כהן. "ואז טעמתי את לשונות החתול, והן היו לא טעימות. יש לי זיכרון ברור של אותו מפח נפש. אני זוכרת שחשבתי: על מה המהומה? שאפשר לעשות את זה טוב יותר. הייתי ילדה שניזונה משוקולד. אמא שלי היתה מעירה אותי בבוקר עם שתי כוסות שוקו חם שהייתי גומעת עוד בעיניים עצומות. בדיעבד אולי צריך לדבר על זה עם פסיכולוג — אמא, אבא, איפה הצבת הגבולות? — אבל שוקולד היה אהבתי הגדולה, ודווקא לשונות החתול,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
tm_tools.isArticleType(article) : true