בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הישראלי שהקים בית ספר לבישול באמצע היער התאילנדי

ד"ר הנומן אספלר, ישראלי לשעבר ומגדולי המומחים של המטבח התאילנדי, הקים עם בן זוגו חווה המקדשת את חומרי הגלם המיוחדים של צפון המדינה

15תגובות
מיאנג קאם, מנה צפונית ששורשיה בממלכת צ'אנג מאי
הנומן אספלר

על השעוונית הצבעונית המכסה את הדוכן — אחד משורה של חמישה־שישה דוכנים מאובקים בשולי דרך כפרית במחוז דוי סאקט שבצפון תאילנד — מונחים שזיפי חזיר, מנומרי קליפה חומה־צהובה־ירוקה וחמצמצי טעם; צ'ילי הרים, פלפלים חריפים זעירים וארומטיים, הגדלים רק מעל גובה 700 מטר; וזרים של עלי עצים צעירים ופרחי יער סגולים. בסך הכל שלושה מצרכי מזון, ומכל אחד מהם כמות זעומה בהתאם למוצרים שלוקטו במאמץ לא מבוטל במעבי היער הסמוך, אבל הזרים היפהפיים כרוכים בסרטים של עלי בננה, והשזיפים והפלפלים מסודרים בקפידה על צלחות ורודות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו