בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה זה בכלל "מטבח ירדני"?

פסטיבל החוביזה, שמתקיים מרחק נסיעה קצרה מעבר לנהר הירדן, מזכיר עד כמה דומה המטבח שחולקים הישראלים ושכניהם, ועד כמה מלאכותיים הגבולות שחוצצים בין העמים

3תגובות
דוכן ירקות בדרך לחווה
דור קדמי

החורף המזרח־תיכוני הקצר והמתעתע הוא העונה היפה של בקעת הירדן. מורדות ההרים הצהובים והמאובקים מתכסים פלומה ירוקה דקיקה; ובצדי הכבישים החוצים את גאון הירדן — משני צדי הנהר, בירדן ובישראל וברשות הפלסטינית — גדלים מרבדי פרא ירוקים־צהובים של חרדל השדה ושל חלמית (חוביזה). "בקעת הירדן היא מבחינתי יחידה גיאוגרפית והיסטורית אחת, מטבריה עד לעקבה", אומר מוחמד עטיה, איש עסקים ירדני ממוצא פלסטיני, ומייסד עמותת "ילדי הבקעה" ופסטיבל החוביזה, המתקיים בירדן זו השנה השלישית ברצף. "הגבולות המדיניים המפרידים בין...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו