טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הישראלים מגלים שלפעמים כדאי לשלם כמעט 300 שקל על נתח משובח

הבוקרים של מושב שרונה החלו לגדל פרי ופרות וואגיו, זן בקר יפני שבשרו נחשב למשובח בעולם. העדר העדין מנסה להסתגל למזרח התיכון, והצרכנים והמסעדנים — למחיר

41תגובות
שיוש של נתח כתף
דן פרץ

הזירמה הראשונה הגיעה לפני חמש שנים. ואל יקל הדבר בעיניכם: השגת חומר גנטי של פר וואגיו, זן בקר יפני מהולל, שיצא לו מוניטין בזכות אחוזי שומן גבוהים ואופן פיזורם בגוף (השיוש) אינה עניין של מה בכך, גם אם הלכה למעשה מדובר רק במבחנה. "הזירמה הראשונה הגיעה לישראל מספרד, ומקורה באחד מהפרים המפורסמים ביותר שיצאו מיפן", אומר איתי נוי מחוות שבעת המעיינות שבגליל התחתון, החווה הראשונה שמגדלת בקר וואגיו בישראל באופן מסחרי. "היפנים לא מעוניינים לייצא לעולם את הגנטיקה של הוואגיו, אבל בשנות ה–90 היה חלון...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#