בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הסוד השמור של אוהבי המטבח הטורקי

במזללה המשובחת של באבאג'ים בבת ים מגישים דונר קבב בלחמג'ון, פידה ופואצ'ה, ועוד שלל מעדנים המשלבים בין התרבות הישראלית והמטבח הביתי של הצוות הטורקי

30תגובות
דונר בלחמג'ון. משמאל: פידה גבינה ותרד
דן פרץ

המנה הפופולרית ביותר אצל באבאג'ים — אבאל'ה, בטורקית — היא דונר קבב בלחמג'ון: פיסות בשר נוטפות שומן המגולפות ביד אומן משיפוד הדונר (שווארמה); ולאחר מכן מונחות על לחמג'ון חם — לחם שטוח שנאפה בתנור, משוח בשכבה דקה של עגבניות, פלפלים אדומים ובשר טחון, בתוספת פטרוזיליה טרייה, בצל בסומאק ועגבנייה ופלפל חריף צלויים מהגריל. מעל סוחטים מיץ טרי מחצי לימון, מגלגלים את הבצק הדק עם כל המרכיבים בתוכו לגליל וזוללים את המעדן הנפלא הזה, רק כדי להזמין מיד אחד נוסף. בריגדת הטבחים של באבאג'ים — כולם גברים, וכולם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו