בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למי שייך הפלאפל (ולמי אכפת)?

אין אומה שלא מתחבטת בשאלה מהו המטבח הלאומי שלה. האם זה באמת משנה אם הבקלאווה היא טורקית או יוונית, ומה פיספסנו במרדף אחרי "המקורי והאותנטי"?

19תגובות
פלאפל
דן פרץ

את השבוע האחרון העברתי בוורשה, בפורום קולינרי שהפגיש שפים, חוקרי אוכל ואנשי מקצוע מתחום המטבח מכל רחבי העולם. הארגון האחראי לכך, "טרואר" (בית גידול מקומי), שם לו למטרה לעודד את צמיחתן של קהילות קולינריות בינלאומיות באמצעות סדרות של דיונים, הרצאות, סדנאות וארוחות משותפות, הנערכות בכל פעם בעיר אחרת בתבל. כישראלים, אזרחי מדינת מהגרים צעירה שאין לה עדיין מסורת קולינרית מובהקת, נדמה לעתים שאנו עוסקים ללא הרף, ועד זרא, בניסיון להגדיר את המטבח המקומי. אבל אנחנו לא לבד. בשנים האחרונות, ודווקא בגלל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו