מגדלים מוקפדים וחדשנות מאופקת: מהפכת הקינוחים של ג'פרי קנייה

אחרי מאות שנים של שמרנות נוקשה, אפילו המטבח הצרפתי נאלץ להמציא את עצמו מחדש. השף־קונדיטור ג'פרי קנייה, העומד בראש הפטיסרי העתיק בעולם, מנסה לעדכן את הקינוחים המסורתיים שמוגשים בו מאז המאה ה–18

רונית ורד
צילום: דן פרץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רונית ורד
צילום: דן פרץ

רונית ורד

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ