בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בעקבות החציל האבוד: משמרי הזנים הנשכחים של ארץ ישראל

יעל הורוביץ ובר טננבאום מגדלים בחווה אקולוגית בשרון זני ירקות נשכחים, ומאפשרים לשפים להתוודע מחדש לטעמים שהחקלאות המסחרית זנחה

4תגובות
מיני חצילים וקישואים הגדלים בחווה של יעל הורוביץ ובר טננבאום
דן פרץ

שעת בוקר מוקדמת בחווה החקלאית שבפארק השרון, אי ירוק אחרון בחבל ארץ שהולך ומיושב בבניינים רבי קומות. משלחת קטנה מטעם עצמה — הכוללת שני עובדי אדמה, שף אחד, שלושה כלבי שמירה ועז המשוכנעת שהיא חלק בלתי נפרד מהלהקה — מסיימת קפה של שחרית ויוצאת בדרכה אל ערוגות גן הירק המטופח. ההולכים על ארבע, למגינת לבם הברורה, אינם מורשים לעבור את השער בגדר התוחמת את החלקה המעובדת. ההולכים על שניים — החקלאים ומשמרי הזרעים יעל הורוביץ ובר טננבאום, והשף ברק אהרוני ממסעדת אלנה שבתל אביב — יוצאים לטעום זנים שונים של...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו