בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בסוף כולם חוזרים לאוכל של אמא

האחיות שירין פארג' ואחלאם סיף נקטו צעד נועז בחברה הדרוזית המסורתית, ולמרות הקשיים והסטריאוטיפים פתחו מסעדה בכפר הולדתן יאנוח

36תגובות
אחלאם סיף במסעדה שפתחה עם אחותה בכפר יאנוח
דן פרץ

ארוחת הבוקר שמכינות שירין פארג' ואחלאם סיף מוכנת ברגע ההזמנה ומוגשת בכלי אמייל לבנים של פעם: סלט ירקות קצוץ דק עם עלי נענע; כדורי לבנה משומרים בשמן זית ירוק ויוצאי דופן בטעם מורכב ובמרקם חמאתי; חרוטי ג'יבני, גבינה מקומית חצי קשה; זיתים סורים כבושים; שלושה מאפי מנקיש טריים — עם זעתר, עם מחית פלפלים ועם גבינה; ופיתות, דקיקות כיריעת נייר ואפויות על גבי הסאג' (משטח ברזל מקומר המונח על מקור אש), מקופלות למשולשים. הטאבון הגדול הניצב בירכתי המטבח אחראי לרוב המנות בתפריט בית האוכל החדש שפתחו האחיות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו