בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לבשל כמו טורקי ולנוח: מתכונים לראש השנה של מסעדת עזורה

אלרן שרפלר, בנו של מייסד מסעדת עזורה הירושלמית, חוזר מהווקאנס של אוגוסט ומקפיד לשמור על מסורת האבות והאמהות

9תגובות
בצלים ממולאים ברכז רימונים
דן פרץ

שבע בבוקר, 31 ביולי. למחרת בבוקר יינעלו דלתות מסעדת עזורה בתל אביב למשך חודש וייפתחו מחדש רק ב–2 בספטמבר. אלרן שרפלר, בעלים ושף, נוטל מדי שנה בבוא אוגוסט חופשה של שלושים יום. אבל בבוקר היום האחרון של יולי הוא מגיע למסעדה כהרגלו כבר בחמש בבוקר. "אני כמו ירקות, זה תלוי בעונה", מגחך שרפלר כשהוא נשאל באיזו שעה הוא משכים מדי יום. לפתע מרצינות פניו. "סאמכ, הם לקחו לי את אבא", הוא ממלמל. מול עיניו מסירה זרועו של עגורן את אחד מלוחות הענק שחצצו בשנתיים האחרונות בין חפירות הרכבת הקלה למסעדה השוכנת ברחוב...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו