בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עשרות מסעדות כשרות וייצוג אפסי למטבח הערבי: מדריך גו־מיו מציג תמונה מעוותת של ישראל

הגרסה המקומית של מדריך המסעדות הצרפתי התקבלה בישראל בזרועות פתוחות ובכתבות אוהדות. עיון בספר מגלה ביקורות תמוהות, שפה עילגת ואג'נדה אתנוצנטרית שמוחקת חלקים שלמים מהמטבח הישראלי

35תגובות
שולחן במסעדה
דן פרץ, סטיילינג עמית פרבר

"יש הרבה צדדים למטבע של בלקסטון. בכניסה מתגלה לנו מצד אחד מעין קופסת ענק שחורה וחדה הנפתחת לעבר קבלת הפנים של המלון המכיל אותה, ומצד שני מופיעים להם סלון וספרייה חמימים ומזמינים. במנות הראשונות הבנו כבר את הרעיון — רעננות וקפיציות במנת קרפצ'יו עגל ברוטב רימונים מול נימוחות ועומק של קרפצ'יו כבד אווז עם תמרים וחלבה. בעיקריות, שוב אותו הטון, פילה מוסר ים בקראסט לימונים ופיסטוק הביא חמיצות וקראנצ'יות, ומנגד צלעות טלה שהיו הרבה יותר צייתניות בליווי אורז עם פירות יבשים ושקדים. לסיום הגיע סושי שוקולד...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו