בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לפעמים כדאי ללכלך את הידיים

אחרי שנים ארוכות בעבודות משרדיות, הקריירה השנייה של תמר אדלר ודפי מן כוללת גידול ירקות אורגניים בעונתם ואפיית לחמים בטכניקות מסורתיות

14תגובות
אדלר ומן עובדות בשדה
דן פרץ

שעת בוקר מוקדמת בחוות יוראי ותמרה במושב עדנים שבשרון. תמר אדלר ודפי מן כורעות ברך באחת מערוגות השדה כדי לשתול במרווחים סדורים שתילים זעירים של ג'רג'יר (גרגיר הנחלים) ושל רוקט. "אין דרך בעולם לנקות אחר כך לחלוטין את הציפורניים ואת האצבעות", מציינת מן בסיפוק כשהיא מכניסה את ידיה אל האדמה הלחה, הכבדה והתחוחה. "אפילו בעלי אמר לי בשבוע שעבר — 'גברת, הידיים שלך שחורות', אבל המגע היומיומי עם האדמה ממלא אותי אושר". החקלאיות טובות המזג קמות על רגליהן ועוברות לערוגה הבאה ("גם מתחושת הסחרחורת ומהשחור...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו