משחקים באש ודגים: המסעדה החדשה שהיא מעבדה ים־תיכונית

״אייבי״, מסעדת הדגים החדשה של האחים דוקטור, בנויה סביב גריל עצים גדול המאפשר לטבחים להתנסות בטכניקות צלייה חדשות־ישנות

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

בוקר, 29 באוקטובר. בערבו של יום עתידה אייבי, המסעדה החדשה של האחים יותם ואסף דוקטור ("האחים" ו"דוק") להיפתח לראשונה להרצה לקהל. השף אסף דוקטור מוטרד: לא רק מפאת גודל המעמד והלחץ הכרוך בניהול סרוויס וצוות במקום חדש, אלא גם כי בהכנות בוקר האתמול התרחשה תקרית מצערת. "הטבחים שברו לי את הבקבוק האחרון של הגארום שהכנו", הוא מדווח בקול עגמומי. "הייתי חזק. לא התפרצתי בזעם, אבל כמעט התפוצצתי מבפנים. יש מחזור גארום נוסף בתהליכי הכנה, אבל הוא יהיה מוכן רק עוד כמה שבועות".

רונית ורד

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ