בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שלוש מסעדות תאילנדיות בבנגקוק שחייבים לאכול בהן

לובסטר בשמנת קוקוס, חביתת סרטנים וסורבה מפרח זנגביל. הדור החדש של מסעדות העילית בבנגקוק מציע תפריט של מטבחים מקומיים לא מוכרים – והרפתקה מסעירת חושים

17תגובות
ארוחה בנוסח מחוז טראט במסעדת סרי־טראט

בתפריט ארוחת הטעימות של מסעדת סורן בבנגקוק, שנפתחה לפני חצי שנה וזכתה בחודש שעבר בכוכב מישלן ראשון, מוגשות 22 מנות. ברוב העולם התעייפו סועדים (ואני ביניהם) מארוחות מייגעות ומרובות מנות במסעדות יוקרה נוקשות גינונים. אבל מחוויית האכילה בסורן — הרפתקה מסעירת חושים ומאתגרת מחשבה לכל אורכה — יוצא אדם בתחושה שאפשר היה להמשיך לאכול לנצח. בערב שבו אכלתי במסעדה הוגשו בה, בין היתר, זנב לובסטר פוקט נא עם גרניטה של צ'ילי וליים; ראש וצבת לובסטר בשמנת קוקוס על קרקר אורז עדין; סרטני חול זעירים מתובלים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו