בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יופייה המהפנט של מלאכת האופה

איפה ישנם עוד אופים צעירים המתמחים גם בשימוש במגל? חוסאם אל־טחאן מגדל חיטה ואופה לחמי טאבון בתנור המסורתי שבנה במו ידיו

35תגובות
לחם ולבנה
דן פרץ

שמונה בבוקר במאפיית הטאבון בעראבה. ליד דלפק המאפייה ממתינים בכל רגע נתון לפחות שלושה־ארבעה לקוחות מהיישוב ללחם טאבון טרי, אבל איש אינו פוצה את פיו להתלונן או לשאול כמה זמן עוד יצטרך לחכות. הממתינים מברכים איש את רעהו בברכת בוקר טוב, מוזגים לעצמם קפה שחור או תה עם מרווה מקנקנים הניצבים תמיד על הדלפק — לצד קופסה של תמרים יבשים, שוקולד עטוף באריזות נוצצות ופירות טריים — ובעיקר בוהים בשתיקה בלהבות האש של תנור העצים הכביר וביופייה המהפנט של מלאכת האופה. לעתים מתנהלת ברקע שיחה ערה על עניינים של הא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו