בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מדוע אי אפשר למצוא עוד בייקון בארץ ישראל?

מעט חזיריות פועלות בישראל, ובשנה האחרונה הצטמצמה פעילותן בגלל מחלה שתקפה את גורי החזירים. בהיעדר אפשרות חוקית לייבא מחו"ל, מסעדנים נאלצים להסיר את החזיר מהתפריט

78תגובות
בייקון ולקס שינקן במפעל של זילבר

לפני חודשיים החליט השף מתן אברהמס להוריד את הבייקון מתפריט מסעדת הדסון התל־אביבית. כך נעלמה, בין השאר, גם מנת ה"חוק וצ'דר": המבורגר עשוי בשר מכסה אנטרקוט טחון עם בייקון, מוגש כשעליו גבינת צ'דר מותכת ועוד בייקון. "כי כל המרבה בבייקון הרי זה משובח", אומר אברהמס על נתח בשר החזיר (בדרך כלל ברוסט — בטן, עצם החזה והצלעות העליונות), מומלח ומשומר בשלמותו, שמעניק למגוון מאכלים טעם מלוח־אוממי־מתוק (ולעתים מעושן) שקשה להתחרות בו. "'חוק וצ'דר היא לא חלק מהתפריט הקבוע", אומר אברהמס, "אבל היא הפכה למנה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו